Landing


 

 

Egyedülálló kezdeményezés és kitartó munka eredményeként Győrben valósul meg először olyan átfogó program, melyben két professzionális biztonságtechnikai, illetve személy- és vagyonvédelmi területen tevékenykedő cég munkája szolgálja a győriek érdekeit, a hatóságokkal együttműködve.

Győr egy nyüzsgő, lüktető város, számtalan színvonalas vendéglátó- és szórakozóhellyel. A városban élők részéről jogosan fogalmazódott meg az igény, miszerint szeretnék biztonságban tudni hozzátartozóikat, teljessé és önfeledtté tenni a színes győri éjszakai életet. Ezt a szakmailag egyedülállóan nehéz feladatot egy személy- és vagyonvédelmi cég sem tudta volna önállóan magas színvonalon ellátni. Ugyanakkor felismerve a projektben megjelenő társadalmi szerepvállalás jelentőségét a régió két legtöbb tapasztalattal bíró vagyonvédelmi vállalkozása a Marcus Security és a Patent Security – akik a piacon versenytársként dolgoznak – az összefogás mellett döntött. Az együttműködés azonban nem csak a hagyományos vagyonvédelemre terjed ki – az Országos Mentőszolgálattal (OMSZ) közösen dolgozva a Marcus Force járőr-autójában egy hordozható életmentő-készülék (defibrillátor) is található, melynek használatára kollégáink ki vannak képezve. A Kábítószerügyi Egyeztető Fórumnal (KEF) együttműködve kollégáink felismerik a különböző drogok hatásait, a tüneteket észlelve pedig megelőzhetik a nagyobb bajt.

A szolgáltatás alapvetően két csomagot tartalmaz:

 

 

A járőr szolgáltatást igénylő partnereink számára a Marcus Force Team a hét minden napján, a nyitvatartási idő alatt (V-Cs: 18:00-04:00, P-Sz: 18:00-06:00) minimum 2 fő szakképzett és nagy tapasztalattal bíró járőr személyzettel kiszáll a helyszínre és szemrevételezi a vendéglátóhelyet, illetve üzletet. Minden alkalommal konzultál a megbízó cég helyszínen tartózkodó képviselőjével. Atrocitás, esetleges rendbontás esetén hívásra kiérkezik az akciószolgálat és a legnagyobb körültekintéssel és diszkrécióval intézkedik. Az esetleges kapcsolódó protokollról tájékoztatja az illetékes személyeket.

 

A kivonuló szolgáltatást igénylő partnereink, amennyiben úgy ítélik meg, hogy rendbontás, inzultálás történt a rendezvényen vagy szórakozó helyen, kérhetik az akció szolgálat beavatkozását. A riasztást követően 2-4 fős kivonuló személyzettel sietünk megbízóink segítségére. Minden esetben a szükséges képzettséggel és a legmagasabb minősítéssel rendelkező munkatársak alkotják a csapatot. A beavatkozást követően célunk a rend lehető leggyorsabb helyreállítása, az aktuális programok zökkenőmentes továbbvitele. Kiemelten fontos, hogy az atrocitások kezelése során a vendégek és a vendéglátó/rendező érdekei minimálisan se sérüljenek, az incidensbe keveredett személyek jogait figyelembe véve, diszkréten szüntessük meg a kellemetlen szituációkat.

 

 

A fenti szolgáltatások feltétele egy kiforrott és kipróbált informatikai- és kommunikációs rendszer, valamint egy képzett és jogilag is felkészült személyzet.A Marcus Force szolgáltatás igénybevételének alapvető feltétele, hogy a Megbízó rendelkezzen a Patent Security által biztosított vagyonvédelmi bekötéssel.
A bekötés költségének 50%-a minden esetben jóváírásra kerül a Marcus Force Járőrszolgáltatás díjából.