„100 mosoly projekt” újratöltve – Ismét karácsonyi kívánságokat teljesít a Marcus Group

Az év végéhez közeledve az egyébként is nehéz körülmények között gyermeket nevelő családok terhei fokozottan nőnek, hiszen a fűtési költségek mellett ilyenkor nemcsak ennivalóra, hanem a karácsonyi ünneppel járó kiadásokra is gondolniuk kell. Az ő terheik enyhítését tűzte ki célul a Marcus Group cégcsoport, aki idén is vállalta, hogy száz, nehéz körülmények között nevelkedő gyerek karácsonyi kívánságát teljesíti.

 

Győr, 2022. december 19. – A Marcus cégcsoport nem először döntött úgy, hogy partnerei év végi megajándékozása helyett inkább jótékony célra fordítja az erre elkülönített költségkeretét. A vállalkozás 2020-ban hívta életre a „100 mosoly projekt” jótékonysági kezdeményezését, melynek keretében száz hátrányos helyzetű gyerek karácsonyi kívánságát teljesíti. Ezt az adakozó akciót folytatja idén is a cégcsoport, melyhez az önkormányzat által fenntartott Család- és Gyermekjóléti Központ segítségét kérte, akik munkatársai közvetlen kapcsolatban állnak a megye hátrányos helyzetű családjaival, így biztosítva, hogy a felajánlás valóban a legjobb helyekre kerüljön.

 

Az ajándékok ünnepélyes átadására a marcalvárosi Családsegítő- és Gyermekjóléti Központban került sor, ahol Rákosi-Tóth Rita, az intézmény igazgatója személyesen köszönte meg a nagy értékű felajánlást.

 

A Marcus cégcsoport képviseletében jelen lévő Hajba Ágota elmondta, vállalkozási filozófiájuknak alapja, hogy támogassa a közösséget, ahol élnek és ahol sikeresen működnek, a gyermekek, mint a következő generáció patronálása pedig a vállalkozásnak mindig is szívügye volt.

 

Az eseményt jelenlétével megtisztelte Rózsavölgyi László Képviselő Úr is, aki a város és a családok nevében is köszönetét fejezte ki a cégcsoport felé.

 

A Győr Plusz.hu itt számolt be az eseményről.

Tovább a galériához

(Kategória: CSR )