Lakóövezet védelem


Fél, hogy betörnek Önhöz, míg nincs otthon? Előfordult már, hogy az udvaráról vagy a garázsból elloptak néhány dolgot?

Az elmúlt években megnőtt a köztéri rongálások, a gépjárműlopások és az utcai inzultusok száma, melyek elkövetőit csak nagyon ritkán sikerül elfogni és számon kérni. A Marcus Security lakóövezet-felügyeleti szolgáltatása megnyugvást kínál mindenkinek, hogy a család és az értékek egyaránt biztonságban legyenek.

Folyamatos jelenlét feltűnésmentesen, határozott fellépés, felkészültség és szakértelem. A Marcus Security ezen jellemzők tükrében nyújt maximális védelmet lakóövezetek számára. 

 

 

Engedje a szabadban játszani gyermekeit. Ne féltse kamasz lányát, ha este sétálni indul!

Cégcsoportunk professzionálisan ellát mindennemű portaszolgálati tevékenységet, kollégáink ellenőrzik a be és kimenő forgalmat, kontrollálják a jogosulatlan személyek távoltartását. Szakembereink feltűnésmentesen végzik munkájukat, udvariasok, segítőkészek. Legyen a Marcus Security az új szomszédja, aki mindenre és mindenkire odafigyel, de tiszteletben tartja privát szféráját!

Egy kamerarendszer vagy riasztó nem tartja távol az elszánt bűnözőket, az elfogást pedig biztosan nem fogja megvalósítani.

Családja biztonsága felbecsülhetetlen érték, lakóközösségi összefogással akár jelentősebb kiadás nélkül is garantálhatja szerettei zavartalan mindennapjait.