Rendezvénybiztosítás


A Marcus Security professzionális módon képes ellátni sport-, kulturális- és zenés rendezvények teljes körű felügyeletét. Legyen szó egy 50 fős falunapról, vagy egy több ezres nézőközönség előtt zajló labdarúgó rangadóról, szakképzett munkatársainknak és rugalmas létszámkezelésünknek köszönhetően mindenki felhőtlenül szórakozhat rendezvényén. Alapelvünk ilyenkor, hogy a rendbontást megelőzni kell, és nem kezelni! Alapos motozás, emberismeret, ösztön. Munkatársaink már a beléptetésnél megszűrik a rendzavarókat, néha pedig elég egy szigorú nézés vagy egy-két intő szó, hogy a huligánok kulturáltan viselkedjenek.

Mégis elszabadultak az indulatok? Páran túl sok alkoholt fogyasztottak?

A Marcus Security szakemberei csendben, elkerülve a személyi sérüléseket, a jogszabályok betartásával járnak el a problémás esetekben.

Rendezvénybiztosításkor az alábbiakra figyelünk:

    • A rendezvény zavartalanságának felügyelete, határozott, magabiztos fellépés elérésével.
    • Konfliktuskerülő szemléletmóddal kollégáink higgadtan és szakszerűen oldják meg az esetlegesen felmerülő kényes, zavart helyzeteket.
    • Belépésre, bent tartózkodásra való jogosultság ellenőrzése, a közbiztonságra veszélyes tárgyak bevitelének megakadályozása, a résztvevő személyek testi épségének védelme érdekében.
    • A rendzavaró személyek kiszűrése, nyugalomra intése, végső esetben eltávolítása a rendezvény helyszínéről – diszkréten, jogkövetően.
    • A parkolók, parkoló gépjárművek fokozott ellenőrzése.

Ha nagyobb rendezvényre készül, ahová elkél a biztonsági felügyelet, akkor keressen minket bizalommal! Szakmai tanácsokkal, rugalmas ügyintézéssel és kiváló ár-érték arányú szolgáltatásokkal támogatjuk Önt!