Marcus Force


 

 

 

Elsőként Győrben érhető el olyan biztonsági szolgáltatás, mely kifejezetten a vendéglátó-egységek tulajdonosainak igényeihez igazodik.

Ön eldöntheti, hogy mely éjszakákon van szüksége fokozott védelemre, mi pedig biztosítjuk. Ön csak azokra az éjszakákra szerződik, amikor igényli a Marcus Force szolgáltatását!

Nincs havidíj! Nincs rendelkezésre állási díj! Nincs semmilyen bújtatott költség!

 

Atrocitás esetén munkatársai azonnal hívhatják járőreinket, akik néhány percen belül a helyszínre érkeznek, és azonnal kiemelik a problémás személyt a szórakozók közül. Nincs szükség rendőrségi beavatkozásra, és az elhúzódó balhé sem rontja az aznapi forgalmat!

 

A Marcus Force Járőrszolgálat az Ön által megjelölt estéken kiszáll a helyszínre,
meggyőződik a zavartalan szórakozásról és egyeztet a vendéglátóegység helyszínen tartózkodó vezetőjével. A biztonsági emberek jelenléte a preventíven járul hozzá a rend fenntartásához.

 

A Marcus Force járőrei mind magasan képzett, nagy gyakorlati tapasztalattal bíró biztonsági szakemberek, akik határozottan, de jogszerűen lépnek fel a rendbontó személyekkel szemben. Céljuk a zavartalan szórakozás mihamarabbi visszaállítása.

 

vendéglátóhelyek védelme, marcus force, biztonság, security, őrzés

A Marcus Force szolgáltatásunkról bővebb információkat a force@marcussecurity.hu e-mail címen vagy központi, +96 312 087-es telefonszámunkon kérhet.