Szórakozóhelyek biztosítása (DSP)


 

A DSP az angol „door security person” kifejezésből alkotott mozaikszó, amely magyar fordításban az ajtónál álló biztonsági személyt jelenti. A DSP szolgáltatás körébe tartoznak a szórakozóhelyek, pubok, rendezvényhelyszínek biztosítása és védelme.

Jó helyzetfelismerő képesség, szakértelem, határozottság és a jogi keretek ismerete és betartása. Önnek és a nyugodtan szórakozni vágyó vendégeinek erre van szüksége egy biztonsági szolgálattól.

Mindig a megfelelő létszám a megfelelő helyszínen: ügyfeleinkkel folyamatosan konzultálunk, felmérjük előzetes igényeiket. Nagyszabású rendezvény? Sztárfellépő? Ha a megszokottnál nagyobb látogatói létszámra számít, a megfelelő személyzettel fogunk megjelenni.

A vendégek testi épsége az elsődleges! A Marcus Security emberállománya magasan képzett, harcművészetekben jártas specialistákból áll, felszerelésük pedig ideális a szűk térben történő beavatkozásra is. A problémás személyeket határozottan, de testi épségükben kárt nem téve távolítjuk el. Munkánkat szolidan, mások szórakozását nem elrontva végezzük.