CSR


 

Segítség a segítőknek: Milliós adomány a Karolina Kórháznak

A koronavírus mindannyiunk életére hatást gyakorol, ám a járvány elleni küzdelemben kiemelkedő szerepet töltenek be a frontvonalon harcoló orvosok és ápolók, akik emberfeletti teljesítményt nyújtanak minden nap.

(Közzétéve: 2021. december 10. 10:16 | Kategória: CSR ) Bővebben

XVIII. Győrújbaráti Motoros Fesztivál

18. alkalommal rendezte meg a Győr és Környéke Motorosok Baráti Köre „Közhasznú Egyesület” és az Arrabona Eagles M. C. Hungary a hagyományos jótékonysági fesztiválját.
(Közzétéve: 2021. szeptember 6. 5:55 | Kategória: CSR ) Bővebben

Élmény és tanulás a győri állatkertben

A nyár a legkisebbek számára a pihenésről és az új élmények szerzéséről szól. Nem szabad ebből kimaradniuk azoknak a gyerkőcöknek sem, akiknek a szülei nem engedhetnek meg maguknak költséges nyaralásokat és kirándulásokat.

(Közzétéve: 2021. augusztus 18. 9:48 | Kategória: CSR ) Bővebben

Ajándék tablet Olivérnek

A Marcus Security már nem először segített kívánságot teljesíteni. A CSODALÁMPA Közhasznú Alapítvánnyal együttműködve ezúttal egy 7 éves győri kisfiú, Olivér kapott idén ajándékot a vagyonvédelmi vállalkozástól.

(Közzétéve: 2020. december 21. 8:29 | Kategória: CSR ) Bővebben

100 mosoly projekt – karácsonyi jótékonyság

A győri Marcus Security vagyonvédelmi vállalkozás minden év végén gondol a hátrányos helyzetű családokra, és igyekszik számukra szebbé varázsolni az ünnepi készülődést. Idén nagy fába vágták a fejszéjüket: „100 mosoly projekt” névre keresztelt programjuk keretén belül felvállalták, hogy 100 gyermeknek váltják valóra a karácsonyi kívánságát.

(Közzétéve: 2020. december 18. 17:31 | Kategória: CSR ) Bővebben