CSR


 

A győri rodeóst a bika élteti, mi pedig büszkén támogatjuk eltökéltségét

Szeretnénk nektek bemutatni Szlapák Dánielt, cégünk legújabb szponzoráltját. Nagyon büszkék vagyunk a félelmet nem ismerő Danira, aki csupán 20 éves, azonban már öt éve hódol veszélyes hobbijának, a rodeózásnak. Négy éve nemzetközi és hazai versenyeken méretteti meg magát, amelyeken nagyon szép eredményeket ér el. Egy szlovák első és második helyet, illetve egy magyar második helyezést tudhat már magának. Hazai eredményével a szezon dobogójának második fokára álhatott.

(Közzétéve: 2022. június 13. 8:10 | Kategória: CSR ) Bővebben

Segítség a segítőknek: Milliós adomány a Karolina Kórháznak

A koronavírus mindannyiunk életére hatást gyakorol, ám a járvány elleni küzdelemben kiemelkedő szerepet töltenek be a frontvonalon harcoló orvosok és ápolók, akik emberfeletti teljesítményt nyújtanak minden nap.

(Közzétéve: 2021. december 10. 10:16 | Kategória: CSR ) Bővebben

XVIII. Győrújbaráti Motoros Fesztivál

18. alkalommal rendezte meg a Győr és Környéke Motorosok Baráti Köre „Közhasznú Egyesület” és az Arrabona Eagles M. C. Hungary a hagyományos jótékonysági fesztiválját.
(Közzétéve: 2021. szeptember 6. 5:55 | Kategória: CSR ) Bővebben

Élmény és tanulás a győri állatkertben

A nyár a legkisebbek számára a pihenésről és az új élmények szerzéséről szól. Nem szabad ebből kimaradniuk azoknak a gyerkőcöknek sem, akiknek a szülei nem engedhetnek meg maguknak költséges nyaralásokat és kirándulásokat.

(Közzétéve: 2021. augusztus 18. 9:48 | Kategória: CSR ) Bővebben

Ajándék tablet Olivérnek

A Marcus Security már nem először segített kívánságot teljesíteni. A CSODALÁMPA Közhasznú Alapítvánnyal együttműködve ezúttal egy 7 éves győri kisfiú, Olivér kapott idén ajándékot a vagyonvédelmi vállalkozástól.

(Közzétéve: 2020. december 21. 8:29 | Kategória: CSR ) Bővebben