Külső Ellenőrzési Rendszer (KER)


Minőség, átláthatóság és objektivitás. Mindezen előnyök a telephelyek és építkezési területek őrzésénél is garantálhatók, de ehhez elengedhetetlen, hogy megfelelően ellenőrizzük a szolgálatot teljesítő vagyonőrt.

Saját őrzési tapasztalataink és megbízóink visszajelzései alapján bővítettük portfóliónkat egy átfogó kontrolláló szolgáltatással, a Külső Ellenőrzési Rendszerrel, így Ön is számíthat tapasztalt szakértőinkre, ha az őrzött helyszínek mellett kollégái munkavégzéséről is korrekt, teljes képet és valódi visszacsatolást szeretne kapni.

 

Bízza ránk az ellenőrzést, mi nem maszatolunk a tényekkel!

A Külső Ellenőrzési Rendszer folyamata:

Az ellenőrzéseket minden alkalommal egy meghatározott cheklista mentén végezzük, majd a helyszínen tapasztaltakról jegyzőkönyv készül, amelyet a megrendelő, a szolgálatvezető és az üzletágvezető felé is prezentálunk.

SZÚRÓPRÓBASZERŰ ELLENŐRZÉS

Az ellenőrzések gyakorisága az ügyfél igényeihez alkalmazkodik, de ennek időpontja nem ismert egyetlen érintett fél számára sem, így garantálható, hogy az ellenőrző a valós körülményekkel találkozik a telephelyen.

SZONDÁZTATÁS, ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Kollégáink szondáztatással, éberségi vizsgálattal ellenőrzik a munkavállalók általános állapotát, valamint ruházatukat, ápoltságukat és alapvető eszközeiket.

DOKUMENTUM MEO

Átvizsgáljuk okmányaikat, ellenőrizzük a jelenléti íveket, az őrnaplót, illetve az őrutasításokat is, hiszen a precíz papírmunka sem elhanyagolható.

FELKÉSZÜLTSÉGVIZSGÁLAT

Felmérjük az alkalmazottak általános felkészültségét feladataik, kompetenciáik és helyismeretük tekintetében. Visszajelzést adunk róla, hogy mennyire tudják használni a gondjaikra bízott áramtalanító és tűzjelző berendezéseket.

KÜLSŐ FELTÉTELEK SZEMLÉJE

Átvizsgáljuk az őrzés ellátásának külső feltételeit, mint például az őrhelyet, az illemhelyet, a védőitalt, a fűtés-hűtés meglétét, valamint a járőrútvonal balesetmentességét is.

ODAFIGYELÜNK A MUNKATÁRSAK VISSZAJELZÉSEIRE

Az őrzési szolgáltatás minőségének fejlesztéséhez a szolgálatot ellátó munkatársak visszajelzései is kulcsfontosságúak, ezért meghallgatjuk, majd jegyzőkönyvezzük is munkájukról és körülményeikről alkotott véleményüket.

AZONNALI EREDMÉNYEK

Az elkészült jelentést akár már a helyszínről elküldjük megbízónknak, hogy azonnal értesülhessen az ellenőrzés eredményéről.

Mik a Külső Ellenőrzési Rendszer előnyei?

Megbízó számára

Bizonyított, hogy folyamatosan kontrollált alkalmazottállománnyal magasabb színvonalon láthatók el az őrzési feladatok, ezáltal garantálható a nagyobb biztonság, a színvonalas munkavégzés. Ügyfeleink emellett objektív visszajelzést kapnak felelősségi körükbe tartozó őrhelyük állapotáról, annak esetleges hiányosságairól.

 

Vagyonvédelmi szolgáltató számára

A szolgáltatás igénylésével a megrendelő előnyein túl visszajelzést kaphat az esetleges fejlesztési igényekről a munkaruházat, az eszközök vagy a felmerülő képzések tekintetében.

 

A biztonsági őr számára

A szolgálatot teljesítő őrnek lehetősége van arra, hogy visszajelzést adjon a munkáját befolyásoló tényezőkről.

A hiányosságok feltárásával és megoldásával így jobb munkakörülmények között, hatékonyabban dolgozhat.

Vagyonvédelmi vezetőként miért bízzon meg a konkurenciában?

A Külső Ellenőrzési Rendszer szolgáltatásunkat saját kollégáink ellenőrzésével tökéletesítettük, éppen ezért pontosan tudjuk, milyen hátrányokkal jár, ha a kollégákat saját felettesük kontrollálja. Ilyenkor a vezető hajlamos lehet inkább szőnyeg alá söpörni a problémákat, hiszen beosztottja hiányosságai adott esetben önmagának is tükröt tarthatnak. Előfordulhat, hogy megsajnálja kollégáját, túlértékeli személyes történeteit vagy alkalmazottként maga is tart az őszinte vélemények megosztásától. Így azonban – fáradtságos ellenőrzés ide vagy oda –, a folyamatok nem változnak, a cég pedig nem teljesít jobban.

A MARCUS Security csapatánál hiszünk benne, hogy egymást támogatva a különböző vagyonvédelmi szervezetek még inkább hatékonyak lehetnek. Dolgozzunk össze a valódi fejlődés érdekében, hiszen a cégéről alkotott képet leginkább a munkatársai által keltett benyomások alakítják! Vegye igénybe országosan egyedülálló rendszerünket, amellyel garantálhatja telephelyőrzési szolgáltatása színvonalát, és tudatosan kezelheti a felmerülő fejlesztési igényeket is!

Dolgozzon becsületes, felkészült és korrekt biztonsági céggel! A Marcus Security csapatában megbízhat!

Kérjen bővebb tájékoztatást vagy konkrét árajánlatot: