Telephely őrzés, építési területek őrzése


Kivel találkozik először az Ön telephelyén egy látogató? Erre a kérdésre a válasz általában a biztonsági személyzet, ezért kulcsfontosságú, kik látják el ezt a feladatot. Ügyfeleinkkel együtt nekünk is fontos, hogy munkatársaink mindig felkészültek, szakszerűek legyenek, munkájukat teljes odafigyeléssel tudják végezni. Kollégáink megjelenése mindig megfelel az elvárt körülményeknek, a tekintélyt parancsoló külső nem jár együtt a zord, rideg viselkedéssel. Szükség van az idegennyelvi ismeretre? Ez sem probléma. Biztosíthatjuk afelől, hogy kollégáink a nap 24 órájában éberen, felkészülten és beavatkozásra készen, diszkréten őrzik ingatlanjait.

Szakértelem, fizikum, becsület – három jellemző, mellyel biztosra veheti, hogy a Marcus Security munkatársai maradéktalanul rendelkeznek. Szakértelmükkel már a törvénysértés előtt kiszúrják a gyanús egyéneket, beavatkozás esetén, törvényes keretek között a megfelelő fizikai ráhatással rendelkeznek és nem utolsó sorban becsületesek. Megvesztegetés, “bratyizás” – ez nálunk elképzelhetetlen. Munkatársainkat megbecsüljük, ezért ők is megbecsülik munkájukat és megrendelőinket.

Intelligens Védelmi Protokoll

A telephely-őrzést ellenőrizni idő- és energiaigényes, azonban mi erre is megoldást kínálunk. Külső fejlesztésű és felügyeletű digitális, online rendszerünkkel munkánk visszakövethető és számontartható – de nem manipulálható! Így partnereink mindig tisztában vannak vele, milyen szolgáltatást kapnak pénzükért. Ugyanez a rendszer kollégáink mellett egy újabb védelmi vonalat is jelent, hiszen rögzíthető benne a ki- és bemenő forgalom, az árumozgás, és sok egyéb fontos adat, képekkel dokumentálva. Ezeket az információkat Megbízónk naprakészen elérheti akár az okostelefonjáról is, de a rendszer adatai minden hónap végén a teljesítési igazolás részét képezik.

Viszontagságos környezeti tényezők, időjárás vismajor?

Az előzetes felmérések során kalkulációt készítünk telephelyének őrző-védő személyzetének javasolt létszámára, azonban be nem látható következmények esetén sem kell aggódnia, értékei biztonságban maradnak! Nagyértékű rakomány? Vihar? Buli a szomszédban? Versenytársainkkal szemben, akár 4 óra alatt nagylétszámú állományt tudunk mozgósítani, hogy Ön, értékeit biztonságban tudva, nyugodtan aludhasson.
A Marcus Security által biztosított telephelyeken a bűncselekmények száma folyamatosan csökken, majd megszűnik.
Dolgozzon becsületes, felkészült és korrekt biztonsági céggel! Dolgozzon velünk, a Marcus Security csapatával!

Kérjen bővebb tájékoztatást vagy konkrét árajánlatot a telephelyorzes@marcussecurity.hu e-mail címen!