Biztonság, erő, felkészültség a Vagyonvédelmi Kiállításon is

Ötödik alkalommal került megrendezésre a Vagyonvédelmi Kiállítás Győrben. A kétnapos programon a helyi biztonságtechnikai és vagyonvédelmi vállalkozások mutatkozhattak be, így mi sem hiányozhattunk a rendezvényről.

A programhoz csatlakozva munkatársaink két napon keresztül fogadták a lakosság érdeklődését és kérdéseit, továbbá standunknál kézműves foglalkozással és csillámtetoválással vártuk a gyerkőcöket.

A Marcus Security invitálására a Vagyonvédelmi Kiállítás második napját Berki Krisztián érkezése tette még izgalmasabbá, aki szívesen tett eleget a selfiekért sorban állók kéréseinek.

A program kapcsán fontosnak tartottuk, hogy betekintést engedjünk munkánk kulisszatitkaiba, ezért a vagyonvédelmi vállalkozások közül egyedüliként tartottunk látványos, közel 30 perces bemutatót az alábbi témákban:

  • Személy- és önvédelem
  • Eskrima, rövidbotos önvédelem
  • Wing Tsun Kung Fu
  • Töréstechnikai bemutató pirotechnikai elemekkel

A műsort követően átadtuk a Facebookon meghirdetett rajzpályázatunk értékes díjait, majd egy Ajándékutalványt is kisorsoltunk a novemberi Önvédelmi tanfolyamunkra, melyről bővebben itt olvashatsz:

Önvédelmi tanfolyam

 

Tovább a galériához!

(Kategória: Aktuális )