Élőerős őrzéssel garantálható a biztonság – Cikk a Presztízs TOP 100 Magazinban

A térfigyelő kamerák még soha, egyetlen bűnelkövetést sem akadályoztak meg, legfeljebb a káreset utólagos rekonstruálásában játszanak szerepet. Ipari telephelyeken, építési területeken az illetéktelen behatolók eltántorításához többre van szükség néhány kameránál! A tapasztalat azt mutatja, hogy maximális biztonságot csak az élőerős őrzés adhat.

A 2010-ben alapított Marcus Security a kezdetektől fogva a magasan képzett és megbecsült emberállományban hisz, akikkel azóta olyan nagy volumenű telephelyőrzési feladatokat is elláttak már, mint az ország egyik legnagyobb építkezésének számító, nemrég átadott Puskás Aréna építési területének biztosítása.

Baj a várban bízni, s nem a katonában.

A Marcus Security filozófiája, hogy csak felkészült biztonsági szakemberekkel lehet kifogástalan vagyonvédelmet nyújtani, így az egyén és a csapat fejlesztése a kezdetektől fogva kiemelt stratégiai cél.

 

„Kizárólag szakmailag felkészült, jó fizikumú munkatársakkal dolgozunk, akiket folyamatosan képzünk. Minden új munkatársunk egy komplett oktatási csomagot kap, aminek elsajátításával garantálni tudjuk, hogy emberállományunk minden egyes tagja megfelel az általunk és ügyfeleink által támasztott magas elvárásoknak.

Hiszünk a munkatársainkban, ezért nem csak a munkájuk elvégzéséhez szorosan kapcsolódó tevékenységekben tréningezzük őket, hanem általánosan fejlesztjük a kompetenciáikat elméleti és gyakorlati szinten egyaránt. Ehhez kapcsolódóan kidolgoztunk egy országosan is egyedülálló vagyonőri minősítő rendszert, mely alapján magabiztosan állítjuk, hogy a Nyugat-dunántúli térség legfelkészültebb biztonsági csapatával a Marcus Security rendelkezik – avatott be minket Pongrácz Balázs, a Marcus Security tulajdonosa, majd hozzátette: Mindezt alátámasztja, hogy munkatársaink között rendőri vagy más fegyveres múlttal rendelkező specialisták, exkatonák is vannak. Kollégáink folyamatosan megmérettetik magukat és rendszerint előkelő helyen végeznek különböző erőnléti és fegyveres versenyeken.”

 

Megbecsült munkatársaikra építve mára a Marcus Security telephelyőrzési üzletága országosan is jelen van, őriznek gyártócsarnokokat, raktárakat, telephelyeket Győr mellett Budapesten, Nagykanizsán, Szegeden és Kecskeméten is.

A lojális munkatársakra alapoznak, de a technológiai újításokat is szükségszerűnek tartják, ezért telephelyeiken külső fejlesztésű és felügyeletű szoftverrel teszik megbízóik és saját maguk számára is ellenőrizhetővé többek között a biztonsági őr munkáját, a ki- és bemenő gépjármű-forgalmat és az árumozgást.

Munkájuk színvonalát a megbízóik egyre növekvő számán túl az olyan elismerések is jól fémjelzik, mint a Kisalföldi Presztízs Díj dobogós helyezése vagy a 2016-ban kiérdemelt Európai Kiválóság Díj. A Marcus Security pénzügyi stabilitását 2019-ben a Bisnode nemzetközi cégminősítő AA minősítésével ismerte el, ezzel a magyar vállalkozások felső 1,75%-ába sorolva a velük való üzletkötés biztonságát.

 

 

Lapozz a 62. oldalra!

(Kategória: Aktuális )