Karácsonyi adományozó akciónk a Ti ajánlásotokkal

Aki ismeri a Marcus Security-t, tudhatja, hogy az év minden napján szívesen állunk olyan jó ügyek mellé, ahol érdemben segíthetünk az arra rászorulóknak. Karácsonykor sem volt ez másként, hiszen tudjuk, hogy az ünnep varázsa könnyen odavész, ha nem kerülhet meleg étel az asztalra, tüzelő a kályhába vagy apró ajándék a gyerekeknek a karácsonyfa alá.

Az idei segítségnyújtáshoz a Facebook oldalunkon keresztül a követőink segítségét kértük. Arra ösztönöztünk mindenkit, hogy ajánljon nekünk nehéz körülmények között élő családot, akik közül az előre meghatározott szempontrendszerünk alapján kiválasztottnak 50.000 Ft értékben álljuk a karácsonyi nagybevásárlását.

Köszönhetően a lelkes követőtáborunknak jó néhány ajánlás érkezett, így végül nem egy, hanem 4 olyan családot is kiválasztottunk, akiknek egy nagybevásárlással tettük szebbé és könnyebbé az ünnepet.

Pályázati felhívásunk azonban nem csak a segítő szándékú magánszemélyekhez jutott el, hanem a mezőörsi Malcsik Hús Kft-hez is, akik csatlakozva kezdeményezésünkhöz húsos csomagokat állítottak össze a családoknak, ezzel hozzájárulva, hogy még több minden kerülhessen a bevásárlókosarunkba. Ezúton is köszönjük a Malcsik fivérek támogatását!

A kiválasztottak között voltak szívbeteg kisfiút, albérletben nevelő szülők, ikerfiúkat egyedül nevelő beteg édesanya, kétgyermekes, nehéz anyagi körülmények között élő család és elhivatott nagymama is, aki két kiskorú unokáját és egy fogyatékkal élő gyermekét neveli egyedül.

A nagybevásárlásokra autóval vittük el a családokat és persze jó erőben lévő fiaink a cipekedésben is segítettek. Megindító volt látni, hogy milyen sokat tudtunk segíteni ennek a néhány családnak, és abban bízunk, hogy adományozó akciónkkal más eredményesen működő vállalkozások előtt is jó példával járhatunk elől.

Tovább a galériához!

(Kategória: CSR )