Kifogástalan biztonság a RómerKvellén is

Az idén ötödik születésnapját ünneplő RómerKvelle fesztivál ismét igazi zenei csemegét tartogatott az alternatív stílust kedvelőknek. A kétnapos zenei eseményen olyan neves zenekarok léptek színpadra, mint a Brains, a Random Trip, a Magashegyi Underground, de zenélt a Vad Fruttik, Palotai és Ludmilla is.

A népszerű fellépők a zord időjárás ellenére is rengeteg embert vonzottak a Nefelejcs közbe és az afternek helyet adó Rómer Házba.

Mindkét helyszínen a Marcus Security garantálta az esemény biztonságát, akik már évek óta a RómerKvelle biztonságtechnikai partnerei.

„A RómerKvelle mindig egy nagyon jó hangulatú, közösségi esemény, ahol az őrzés különlegességét a limitált befogadóképesség jelenti – számolt be a rendezvény biztonságáért felelős csapat vezetője, Sebők Gábor, majd hozzátette – A 10 fős Marcus gárda az első nap 350, a második nap 800 vendég zavartalan szórakozásáért felelt. Négy munkatárs a beléptetésnél teljesített szolgálatot, 1-1 fő a lezárt területek felől biztosította a helyszínt, négy másik Marcus-os pedig a koncerttéren és a színpadoknál ügyelt a biztonságra. Az est későbbi részében – amikor a beléptetésnek már nincs olyan jelentős szerepe – két munkatársat átcsoportosítunk, akik ilyenkor járőri feladatkört látnak el a rendezvény teljes területén.

Az ötödik RómerKvelle ismét nagyot szólt, mi pedig büszkék vagyunk rá, hogy a részesei lehettünk!

marcus security győr rómerkvelle fesztivál rendezvénybiztosítás győr

 

További képekért irány a Galéria!

Megnézem!

(Kategória: Aktuális )