Újabb életmentők a Marcus csapatában

Május 20-án újabb tizenegy Marcus Security-s munkatárs kapott életmentő képzést az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kiképzőitől. A tanfolyam keretein belül megtanulták a hordozható defibrillátor helyes használatát, az újraélesztés szabályait, valamint felfrissítették az elsősegélynyújtási ismereteiket is.

A Marcus Force Team tagjai sok esetben fokozottan veszélyes környezetben dolgoznak pl.: éjszakai szórakozóhelyeken, koncerteken, ahol a felfokozott hangulat és az alkoholos befolyásoltság miatt az átlagosnál könnyebben történhet baj. Egy baleset után a szakszerű és gyors segítségnyújtás a sérülést szenvedő számára – súlyos sérülés esetén – akár életet is menthet, vagy megelőzhet további sérüléseket.

„Munkánk során a szórakozók biztonságáért felelünk, ami számunkra többet jelent a puszta védelemnél. Célkitűzésünk a lehető legtöbbet megtenni a ránk bízottak épségéért, ezért is fordítunk kiemelt figyelmet kollégáink ilyen irányú továbbképzésére is, hiszen így egy baleset után kompetensen képesek segítséget nyújtani, és ezzel akár életet is menteni, nem csupán a szerződött partnereinknél, hanem a város közterületein bárhol.” – mondta el a képzés kapcsán Pongrácz Balázs, a Marcus Security tulajdonosa.

Marcus Security

(Kategória: Aktuális )