Biztonságtechnikai eszközök

A Marcus Security a szakemberei számára a legmodernebb eszközöket biztosítja a biztonságtechnikai szolgáltatások magas szintű elvégzése érdekében.

Gégemikrofon: a csúcstechnológiás készülék lehetővé teszi, hogy munkatársaink a legnagyobb zajban is tisztán, érthetően kommunikáljanak egymással.

Rádió: titkosítottfrekvenciás rádióhasználat, amely nem zavarja más kommunikációs eszközök működését, lehallgatása szinte lehetetlen feladat.

Passztartó: speciálisan biztonsági szakemberek számára gyorsoldóval felszerelve, így az esetleges támadás esetén leszakítható, elkerülve a fojtogatás lehetőségét.

Maglite elemlámpa: az elemlámpa alap funkcióján kívül önvédelmi eszközként is alkalmazható, víz és ütésálló.

Böker Magnum taktikai kés: orvosi acélpengével ellátott magas minőségű kés üvegtörő és karszalaglevágó funkcióval is ellátott. A kések Marcus logóval ellátottak.

Önvédelmi gázspray: a gáz toxikológiailag ártalmatlan, hatóanyaga az EU-ban bejegyzett és engedélyezett. Az önvédelmi eszköz koncentrált sugárban spicceli ki a tartalmát, így zárt térben is alkalmazható, amely után nem szükséges a terem kiürítése.  A termék ammóniaoldatot tartalmaz, amely irritálja a szemet, nyálkahártyát és a légutakat, de maradandó sérülést nem okoz.

UZI taktikai toll: az alapfunkcióján kívül speciális markolatának köszönhetően önvédelmi eszközként is alkalmazható. Üvegtörő-véggel, szúró-fejjel és univerzális bilincsnyitóval egyaránt ellátott.

(Kategória: Blog )