Elnyertük a Bisnode AA tanúsítványát

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. AA minősítésünkkel a magyar vállalkozások azon 1,75%-ába tartozunk, akikkel az együttműködés pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Az, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, hiszen vállalkozásunk AA minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon tevékenykedő többi vállalkozástól.

A minősítés több olyan hivatalos forrásból származó adaton alapul, mint az Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források információi mellett a kuratórium döntését olyan pénzügyi adatok is befolyásolják, mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait és azok kapcsolódásait.

Köszönjük az elismerést! Büszkék vagyunk!

 

Bisnode AA Marcus Security győr

 

(Kategória: Aktuális )